lauantai 31. maaliskuuta 2018

Kesän täsmäkoulutukset 2018

Ajellessamme Helsinkiin pääsiäisenviettoon, kulutin hyvän tovin kirjoitellen siniseen lettuuni inspiroivia iskulauseita vanhoista blogikirjoituksistani. Keskiviikon toko"luentoa" varten, ja ihan omaksi mielenvirkistykseksikin. Harvemmin kurssityyppisissä koulutuksissa käsitellään tunnepuolta, joka on just se juttu, mikä tekee "tokosta lajiaan suuremman intohimon". Liibalaaba, mut lajiaan suurempi intohimo kuulostaa jotenkin ylevältä. Merkitykseltään sekava mietelause, mutta eikös kuitenkin intohimo jo sinänsä ole jotain tavoittelemisen arvoista vai kenties palkinto matkan varrella?

Nyt kun kaikki muut pääsiäispuput, -possut, -noidat ja munavarkaat torkkuvat päiväuniaan, ajattelin käyttää tilaisuuden hyödykseni ja mainostaa kohtapuolin urkenevan kesän täsmäkoulutuksiamme, tai teema-, as you like. Edellisen blogipostin aihettakin sivuten kesämme jatkuu luennon jälkeen seuruuhommilla. Täsmäkoulutukset ovat osa TOKON TEHOKESÄ 2018 -koulutusruljanssiamme, ja lisään tiedot myös verkkosivujemme koulutukset-välilehdelle, si'l vous plaît! Toivottavasti nähdään kesän aikana teitä sankoin joukoin.Täsmäkoulutukset järjestetään Turussa tai lähikunnissa ulkona. Kenttä/kentät ilmoitetaan myöhemmin. Koulutukset ovat arki-iltoina. Kesto riippuu osallistujamäärästä (vähintään 1,5 tuntia). Täsmäkoulutus alkaa lyhyellä alustuksella aiheesta. Aihetta käsitellään mm. mielentilan, tekniikan ja palkan suunnan näkökulmista. Jokainen koirakko saa henkilökohtaista aikaa vähintään 20 minuuttia, jonka lisäksi kaikilla kerroilla on myös yhteistreeniä. Voit osallistua yhteen tai vaikka kaikkiin täsmäkoulutuksiin. Koirakon osaamistasolla ei ole merkitystä, sillä harjoitukset räätälöidään kunkin tason mukaan. Yhden koulutuskerran hinta on 20 euroa, joka sisältää ALV:n 24 %. Koulutuksiin osallistuneet saavat myös napakan kirjallisen materiaalin aiheen teoreettisesta alustuksesta. Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen sisaltaahedelmalihaa@gmail.com. *Tästä* FB-tapahtumaan!

Aikataulu: 

ti 24.4. PERUSASENTO JA SEURAAMINEN
ke 16.5. JÄÄVÄT: SEISO, ISTU, MAAHAN
ti 12.6. LUOKSETULO
ke 4.7. RUUTU
ke 1.8. NOUTO
ti 28.8. TUNNISTUSNOUTO

Rohkeasti mukaan! Jopa ja erityisesti tunnistusnoutotreeniinkin voi osallistua vaikka pennun kanssa. Toiveita myös muista aiheista otetaan toki vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Riemuitsemme kommenteista. Jätähän omasi.