torstai 14. syyskuuta 2017

Tokottaako? Alkeiskurssi 2.0


Hei arvatkaa me järjestetään taas tokokurssi! Ihan ekstemporeesti keksin pistää taas aivonystyrät hommiin ja olinkin innoissani jo lähes saman tien pakkaamassa treenikasseja ja kuuluttamassa porukkaa kasaan. Sen verran kuitenkin jarrutellaan, että startataan vasta syyskuun vimpalla viikolla. Kurssi on niin sanotusti alkeisjatkokurssi, tokon alkeiskurssi 2.0. Eli vähän jo aloittaneille mutta lisää buustia kaipaaville. Ekalla kerralla tavataan kahvikupposten ja kakkupalasten äärellä ilman koiria ja tutustutaan toisiimme. Tämän keskustelun aikana esille tulleiden toiveiden mukaan rakennan kurssin rungon seuraavalle kuukaudelle - jännää! Treenataan lokakuun loppuun asti eri paikoissa Turussa tai lähistöllä ja toivotaan tietty ihan maagisen hienoja syyskelejä. Käykää hei ihmeessä lukemassa lisätietoja tapahtumasta Hedelmäjengin FB-sivulla. Niin, eikä siis tarvi välttämättä olla staffia, mut joku koira olis tietty hyvä olla.

Paljon olette käyneet lukemassa taas Mitä toko on? -tekstiäni. Tattista vaan! Julkaisin sen pari vuotta sitten edellisen alkeiskurssini jälkimainingeissa, ja jotain samansuuntaista on luvassa tälläkin kertaa. Kurssia varten avataan jälleen FB-ryhmä, johon kokoan aina tuntien jälkeen muistiinpanot kurssilaisten käyttöön. Läksyä ja treenihaasteita on luvassa, joten ei muuta kuin kieli vyön alle ja hommiin siitä ;) Ryhmässä on mahdollista julkaista myös omia videoita ja herättää sitä kautta keskustelua ryhmäläisten kesken. Mikä mahtava kanava myös treenikaverien huutelulle.

Kun ekalla kurssilla paneuduttiin alkukeskustelun jälkeen enemmän alokasluokan teknisiin osuuksiin, pidetään tällä kertaa entistä paremmin mielessä myös koirakon yhteistyöhön, treenikuplan rakentamiseen ja koiran mielentilaan liittyvät aspektit. Otahan siis ihmeessä yhteyttä jos haluat osallistua ehkä abstrakteimmin kuvatulle alkeiskurssille ever! Pari paikkaa löytyy vielä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Riemuitsemme kommenteista. Jätähän omasi.