perjantai 23. joulukuuta 2016

Possuttimia äidin oomme kaikki

Yritin säätää meidän keittiön leivänpaahdin-radio-kompleksia jouluradion taajuudelle tehtävässä onnistumatta. Kaikenlaisista teknisistä syistä en myöskään kykene kuuntelemaan nettiradiota kotosalla, joten päätin sentään säätää NRJ:n taajuuden vaikka Novalle, jos sieltä kuitenkin tulisi enemmän joulumusiikkia niiden ainaisten diitsei-tiestojen, avisiiden ja deividgettojen sijaan. Olenhan hypetellyt nousujohteisesti jouluhommeleita jo marraskuusta lähtien! Kulkuset kehiin! Sen sijaan että joulutunnelma olisi keittiössä kovasti herkkien joululaulujen myötä kohonnut, korvissa on soinut Hit Me Baby One More Time, I Need a Hero ja muun muassa Leevi and the Leavingsin parhaat (jotain jossa laulettiin busseista ja kortsupakkauksista). Et kiitti vaan, Nova. (Joo heillä on myös joululaulutaajuus, ymmärtänen senkin sijaitsevan netin syövereissä...)

Kelikään ei tänä(kään) vuonna tarjoile parasta joulufiilistään, mutta mikäs tässä. Viimeisiä somekuvapommeja lasken tässä ilmoille ennen porkkanalaatikkopuuhiin ryhtymistä (lanttulaatikot on vedettävä uunista asappia). Joulun kyläreissut alkavat jo myöhemmin tänään, kun piipahdetaan Kirppusen isoisovanhempien luona joulukukkia viemässä. Kaupasta pitää hakea enää Polaria, ja sit se on todellakin siinä! Sormet syyhyten odotan pääseväni tulevan yön pikkutunteina lahjojen paketoinnin kimppuun (ihan mun lempipuuhaa, tiedän myös pari possutinta, jotka mielellään osallistuu...), ja neljä viimeistä jaksoa The Joulukalenteria odottelee dvd-laitteessa sitä hetkeä, kun Kirputin nukahtaa ja äiti kaataa itselleen lasillisen punaviiniä. 

Nauttikaa toisistanne. Pus.

Mä en tiedä miks Luumu oli tänä vuonna jotenkin erityisen ranteet auki näistä kuvauksista...
Se hoiti homman loppuun asti kyllä hammasta purren (vaikka oli siis palkkaakin saatavilla
 - ei mitään sähköpiiskaa, kuten sen ilmeestä voisi päätellä...)
Mooi taas poseerasi kunnolla sen minkä poseerasi, kunnes lopulta itse päätti että nyt saa hittosentään piisata...) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Riemuitsemme kommenteista. Jätähän omasi.