sunnuntai 19. tammikuuta 2014

#staffygram @lovingluumu

Kovasti olette lueskelleet viikon takaista tunnarikirjoitusta ja eilistä näyttelykirjoitusta, loistavaa. Tarkoitus oli kirjoittaa meidän kuun tavoitteista ja ruotia vähän meidän treenaamista noin yleisesti, mutta kun löysin Instagramin ihanuudet, niin enhän mitenkään voi olla kirjoittamatta mistään muusta! Mentiin Luumun kanssa yhdessä sinne, koska mehän tehdään muutenkin kaikki yhdessä. Meidät löytää nimimerkillä (vai miksi sitä sitten kutsutaankaan) @lovingluumu, ja olenkin jo tässä parissa päivässä ladannut sinne ahkerasti kuvia pikkuherra paukapäästä. Sinne on kiva laittaa sellaisia fiilistelykuvia, sellaisia, että tältä meistä tuntuu just nyt, tai just nyt meillä on tällaista. Kun Facebookiin ja etenkin tänne blogiin tulee kuitenkin laitettua aina vähän "silotellumpia" kuvia, sellaisia, joita olen saattanut rajata jne. Instagramissa kuvat ovat sellaisenaan, niillä hienoilla tyylinmuokkausvaihtoehdoilla höystettynä. Tietty. 

Hurahdin täysin. Jos nukkumaanmeno ihmisten aikaan on ennen ollut vaikeaa, nyt se vasta onkin! Eilenkin surffasin melkein akun loppumiseen asti instan uskomattomassa, kansainvälisessä maailmassa. On mielenkiintoista katsella staffien kuvia ympäri maailmaa, ja etsiä kiinnostavia seurattavia tahoja. Ei ilmeisesti riitä, että Facebookin, Bloggerin, YouTuben ja Twitterin (jossa kyllä käyn tosi harvakseltaan) syöte on täynnä koiria (lue: staffeja), vaan nyt Instagramin syötteenikin on niitä pullollaan. Tarkoitukseni on siis käyttää tätä nimmariamme lähinnä Mumeloisen kuvaamiseen, mutta saattaapa sinne joskus joku satunnainen maisema- tai ruokakuvakin päätyä. Blogin oikeassa reunassa on nappula, josta pääsee katselemaan "kanavamme" kuvia, mutta tässä sunnuntai-illan iloksi vielä kaikille instagrammittomille tähänastinen taipaleemme siellä. 

#thingsheisgoodat 
#myprecious 
#relax 
#cantstopuploadingridiculousphotos 
#lookmommynoears #babyseal
#damnitscoldoutthere
Ja sanomattakin lienee selvää, että osa hauskuutta on tunnisteiden keksiminen. Olen täällä blogissa ollut aika tylsä, ja käyttänyt ilmiselviä tunnisteita, mutta Instagramissa on aika päästää luovuus valloilleen!


3 kommenttia:

 1. Loistavaa loistavaa!! Ihania tälläiset fiilistelykuvat :)
  Luumu on niin upea <3

  Mullakin instagramiin tutustuminen meneillään, saa nähdä kuinka selviydyn. Twitterin sain joten kuten hanskaan jo niin nyt sitten seuraavan kimppuun :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDDD Jotenkin mä oon ite saanut instan nopeammin haltuun kuin Twitterin. Ehkä se johtuu siitä, että siellä instagramissa on vaan niin paljon hauskempaa, et jaksaa paneutua :D Ihan kuin tässä vielä tarvitsisi yhden sosiaalisen median lisää, jota pitää vähän väliä tarkistella... Mikä seuraavaksi..? Pinterest?

   Poista
  2. Jaa-a. Ehkä täytyy alkaa vallata niitä jaaappanialaisten suosimia sosiaalisia medioita, kun niillä on eniten käyttäjiä maailmassa :P

   Ja kävi muuten tuossa testivaiheessa sitten ilmi, että tabletilla instagram toimii, mutta mun Lumiaan sitä ei saa xD En mä ny joka paikassa oo ton kymppituumasen kaa kuvaamassa, kyllä se känny on useammin mukana. Katkes ku kanan lento siis.

   Tästä noustaan kyllä vielä - vaikka vaihtamalla toi kolhittu ja säröillä oleva puhelin ;)

   Poista

Riemuitsemme kommenteista. Jätähän omasi.