maanantai 2. syyskuuta 2013

Minä, koiranomistaja

Ei vitsi törmäsin niin hauskaan sivuun koiranomistajiin liittyvistä stereotypioista, että pakko jakaa täällä! Alun perin eksyin sivuille tämän blogin kautta, ja alkuperäinen sivu löytyy siis täältä. Mitäpäs muutakaan täällä päivisin tekisin kuin kuvamuokkauksia blogia varten (!), ja haluankin jakaa teillekin joitakin piirteitä, jotka mielestäni täsmäävät minuun aika hyvin. Ja kaikkien huumorintajuhan kestää nämä omalta kohdaltaan, eikö? Luokittelin itseni noissa "tokoihmisiin", "terrieri-ihmisiin" ja "bullterrierin omistajiin", vaikka noilla bulleilla taidetaan tässä viitata ihan normibullterriereihin. Close enough, ja paljonhan sieltä noita osuvia piirteitä löytyikin. 

Koska kaikilla muillakin koirabloggaajilla on tietysti yhtä paljon luppoaikaa kuin minulla on tässä ennen tätä kyseistä maanantaita ollut - haastankin kaikki etsimään tekstistä omat piirteensä ja jakamaan ne muiden bloginlukijoiden ja koiraihmisten kanssa! Itse toteutin tämän käyttämällä kuvakaappauksia, mutta luovuus kunniaan! (Ne joilla todella on jotain muutakin tekemistä: kommentitkin otetaan riemuiten vastaan ;))

Klikkaamalla nämä saa suuremmaksi.
Näkee lukeakin jotain ;) 


Jeps, se niistä. Miksi tuntuu että nykyään jokainen alkava juttu alkaa lauseella: Tultiin muuten juuri äsken treeneistä..? No, tultiin muuten juuri äsken treeneistä TSAU:lta, ja vaihteeksi sain olla pikkumiehestä ylpeä. Teki niin into piukassa, eikä ryssinyt edes paikallamakuuta (vaikka sanoin että pidetään häiriöstä taukoa, meitä silti kehotettiin osallistumaan tänään > 2 min 50 s välipalkaten ja eri pituuksista [max 15 m] ja eri kestoilla [max 20 s] > ei noussut kertaakaan, eikä varastanut lopussa perusasentoon!). Oli muutenkin oikein hyvän mielen treeni. Tehtiin muun muassa noutoa, ja Luumu harjoitteli ekaa kertaa myös seuraamisen askelkuvioita. Mikäköhän se termi nyt olikaan, kun ylemmissä luokissa siis liikutaan seuraamalla vaikkapa kaksi askelta oikealle/vasemmalle jne. No kuitenkin, melkein meni omalta osalta vasemmalle askeltaessa salsaksi, mutta Luumu osasi minua paremmin. Oikein loistava tanssikumppani! Lisäksi ei olla peruuteltu kuin koiratanssikurssilla joskus Luumun ollessa ihan peenipeenipennu, mutta näppärästi sekin tuntui menevän. Jännä juttu, mutta Luumu tuntuu peruuttavan paremmin perusasennosta minun kanssani samaan suuntaan kuin että peruututtaisin sitä suoraan edestä ja "kävelisin itse Luumua päin". 

Lopussa otettiin vielä häiriöluoksetuloja niin että mentiin muista koirakoista muodostuvan kujan läpi (täydellinen vauhtiluoksetulo!) ja sitten vielä toisella kerralla niin, että matkan varrelle oli ripoteltu maahan erilaisia leluja. En uskaltanut kokeilla ihan koemaisesti että kuinka siinä olisi käynyt, vaan avustaja piti kiinni, ja meikäläinen juostessa ja lelua valmiiksi kädessä pitäen huusin hätäluoksetulokäskyn TÄNNE. Hienosti meni sekin, eikä käynyt pienessä mielessäkään jäädä noukkimaan matkan varrella houkutuksena olleita leluja. Luumullakaan ;)

Mulla olisi taas niin paljon päiviteltävää vepeasioihin, kipujuttuihin ja ompeluprojekteihin liittyen... Ja tokosta voisin tietysti aina kirjoittaa vaikka maailman ääriin asti ja vielä ylikin. Katsotaan mistä teen nyt tällä viikolla aikaa, koska vaihteeksi on töitäkin. No, on niitä onneksi ihan leiväksi asti aina, mutta joskus on vaan hiljaisempaa ja joskus istutaan tietokoneen ja käännösohjelmien ääressä tukka putkella. Voiko tuollaista kielikuvaa käyttää istumisesta..? No tässä tapauksessa sovitaan että voi. 

Vanhalinna ilman tonttua 
Vanhalinna ja tonttu.
Salama kimalsi muuten Luumun silmistä tässä yliluonnolliseen tapaan,
ja kokeilin retusoida demonihohdetta pois.
Enkö onnistunutkin ihan mallikelpoisesti?


4 kommenttia:

 1. Mä mielestäni kävin päivällä kommentoimassa täällä, kun haastoin sut blogissani, mutta en enää löydä mun kommenttia, joten...... sulle löytyy haaste mun blogista! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö? Vitsi en oo saanut kommentista mitään ilmoa. Murinaa. Käyn katsomassa heti sun blogista :DDD

   Poista
 2. http://pablotolleri.blogspot.fi/2013/09/meidat-on-haastettu.html Haaste teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän on kyllä pakko vastata! Voipi vaan hetki mennä noiden kuvien plaraamisessa...

   Poista

Riemuitsemme kommenteista. Jätähän omasi.