perjantai 12. heinäkuuta 2013

Jotain ihan muuta

Oltiin keskiviikkona aamulenkillä Raisiossa Hamtin ja Noan kanssa, ja ajattelinkin nyt laittaa tänne muutaman kuvan poikien aamutoilailuista. Raisiossa menee tosi kivoja metsäpolkuja, eikä tälläkään reilun tunnin retkellämme tullut ketään vastaan. Metsälenkin jälkeen juotiin vielä teetä ja syötiin mustikkakakkua - niin ja siirrettiin kuvat koneelle ja puhuttiin ihanankamalasta tokosta. Puhumasta päästyämme päätettiin pitää ihan pikkuiset treenit siinä pihalla, ja sitten mentiin jälleen sisälle siirtämään treenivideoita koneelle ja puhumaan jälleen ihanankamalasta tokosta. (Olin muuten viime lauantaina yksillä 50-vuotispäivillä, ja enkö sieltäkin löytänyt koiramaista juttuseuraa! Puolenyön jälkeen tuli tehtyä muutamia askelharjoituksia ilman koiraa... meneeköhän tää innostus hiukan ylikierroksilla nyt yhdellä jos toisella...?)

Luumulla ei ole välillä mitään itsesuojeluvaistoa,
sillä se tulee mistä vaan alas, ja tietysti täysillä. 
Tyypit odotti, kun mentiin pururadan yli.
Tässä vapautus. Ihan muutaman kerran vaan naurettiin tälle kuvalle :DDD 
Noniin, pojat poseeraa nyt nätisti siellä. 
Toisella kuolaa päässä ja toinen muuten vaan edustuksellinen ;) 

Ihan täysillä käyn - sekä fyysisesti että psyykkisestikin. 
Kokeiltiin miten näiden kahden taluttaminen käy samaan aikaan.
Toisilla meni paremmin... 
Toisilla vähän huonommin. 
Voisitteko koittaa kävellä edes samaan suuntaan? 
Hamti on kyllä reipas pikku leipuri!

Kiitos kuvista Hamtille! Tehtiin Luumun kanssa siinä pihalla "yksi onnistunut" paikallamakuu. Olisi todella pitänyt jättää se siihen yhteen, sillä tahkottiin sitä lopulta varmaan 20 minuuttia, ja välillä homma meni ihan penkin alle. Luumu kävi jopa kesken harjoituksen varastamassa palkkaliivin taskusta nameja, vaikka liivi oli meistä 20 metrin päässä puiston penkillä. Mikä röyhkimys. No, kaikesta tästä paikallamakuun ongelmallisuudesta olen tullut seuraavanlaisiin johtopäätöksiin:


a) Älä vaadi vieraassa paikassa yhtä paljon kuin tutussa treenihallissa.
b) Ota huomioon, että prinsessastaffero ei makaa yhtä nätisti märällä nurmella tai kivisellä pyörätiellä.
c) Tyydy yhteen onnistuneeseen suoritukseen.
d) Ota vaihtelevia palkkoja, joku supernamipalkka ja satunnainen lelupalkkaus?
e) Panosta nyt jatkossa lyhyisiin harjoituksiin ja työskentele onnistumisten eteen!

Tässä nimittäin aivan kamala video meidän sen päivän paikallamakuutreenistä. Noihin johtopäätöksiin pääsemisessä auttoi myös saman päivän treenit meidän "kotihallissa", jossa meillä ei ollut ongelman ongelmaa ryhmäpaikallamakuussa, kun paikalla oli 7 muutakin koirakkoa! Pystyin "omassa" hallissamme jättämään Luumun jopa istumaan ja seisomaan, kävelemään 10 metriä pois, liikuskelemaan eri tavoin poissa ollessani, ja lähestymään Luumua jälleen eri suunnista ja jopa kiertämällä koko koiran ennen vapautusta. Kyllä se siis liikkeen osaa, mutta on varmaan tällä hetkellä yhtä turhautunut kuin minäkin noihin epäonnistumisiin vieraissa paikoissa. 

Tein muuten noissa aamutreeneissä niin, että jos Luumua ei selvästi kiinnostanut paikallamakuun harjoitteleminen, laitoin sen hetkeksi jäähylle lyhtypylvääseen (ei ollut häkkiä mukana). En kyllä sillä kerralla huomannut, että jäähyistä olisi ollut mitään hyötyä, mutta edellisellä kerralla (kerroinkin siitä) jäähy auttoi keskittymään!

Tyyppi on siellä ihan pitkällä narulla, ihan itse meni tuollaiseen asentoon...
Melko syyttävä ilme... Olipa "mukavat" treenit.
Ihan tässä kirjoitellessani tuli muuten mieleen, että mahtoiko tähän tekemishaluttomuuteen vaikuttaa muuten aiemmin tehty metsälenkki? Viimeksikin oli riehumisen jälkeen ihan vaan vähän haasteellista saada koirista mitään ulos... Vitsi mikä nero mä oon, eikä mennyt ihmetellessä kuin puoli viikkoa!


1 kommentti:

  1. Ei jumantsuikka miten hauskoja kuvia! Kiitos päivän nauruista <3

    VastaaPoista

Riemuitsemme kommenteista. Jätähän omasi.