lauantai 27. heinäkuuta 2013

Ihanat naiset nurtsilla

Luumua on nyt viihdytetty tänä viikonloppuna oikein urakalla, sillä perjantaina saimme seuraksemme ah-niin-ihanan Netan (ja Sannan tietenkin!) ja tänään pidettiin Lotan ja Doran kanssa näyttelysulkeiset Raisiossa, jonka jälkeen Mumelo pääsi myös telmimään Doran tyttären Ebban kanssa. Kyllä nyt teinipoikaa hemmoteltiin, ja sen mukaista oli sen hormonienkin hyrräys välillä... Huulipuna piiloon ens kerralla, niin tulee vähän nätimpiä kuviakin...

Kaks hattivattia
Muumulla kävi tuuri, kun Nettakin kerran haisteli.
Luumu ei ehtinyt maistaa Dominoita, Amarulaa kylläkin!
Tämänmukaista oli meno välillä.


Niin oliko nämä niitä pystykorva-rotuisia?
Jollain on ollut sormireaktiot ihan kohillaan.
Flying piggie
Ja leikki loppu naps, kun Netta päättää.
Märehditään tässä yhdessä :)
Luumu elää aina oman mottonsa mukaan: yrittäminen kannattaa aina. Nytkin pikkuäijä oli yrittänyt saada Nettaa leikkiin jo useamman tunnin ajan, ja lopulta se lähti! Kannattaa siis yrittää jatkossakin, aina viimeiseen asti! Sinnikkyys palkitaan! Oli nämä muuten melkoisia röyhkimyksiä nämä meidän hurmurit. Netta maisteli vähän väliä piknikiltämme minttudomino-keksejä, ja kun silmä vältti, Luumu oli kuono pitkällä Sannan kermaliköörilasissa. Aijai! Kuka nämä meidän koirat on oikein kouluttanut?

Lupasin viime näyttelyn jälkeen harjoitella tuota näyttelyliikkumista. Tai omalta osaltani liikun mielestäni ihan kelvollisesti, mutta tuon pienemmän kaverin liikkeissä on ollut hiottavaa ihan huolella. Mikäpä parempi hetki siis harjoitella kuin päivää ennen seuraavia missikisoja? Päivä oli tänään yhtä kuuma kuin Poriinkin on luvassa huomenna. Liekö kuumuus vai harjoittelutilanne (jolloin kaikki onnistuu aina!), mutta Luumun liikkeissä ei juuri ollut moitteen sijaa. Ei peitsannut, ei juuri laukannutkaan, ei tuijotellut minua, ei hyppinyt minua vasten, ei yrittänyt kampittaa minua jne. Oikein mallikasta. Ja kuvitelkaa, pysyi nätissä ravissa Dorankin perässä juostessamme. Tällaista käytöstä on siis tietenkin odotettavissa myös huomenna, eikö? It's a deal. 

Mentiin näyttelytreenien jälkeen siihen läheiseen koirapuistoon (!), koska siellä ei ollut ketään muita. Se taisinkin olla Luumun ensimmäinen kerta koirapuistossa!

Dora näyttää mitä puistossa kuuluu tehdä.
Haistelen vaan.
Täält mä tuun!
Ai sä olitkin neito?
Luumun mielestä Dora oli juuri sopivan kokoinen
neitokainen kaikenlaisiin riiustelupuuhiin.
Ällöttävä teini!
Voi sitä lussutuksen ja mussutuksen määrää.
Pyörähdettiin myös Lotan takapihalla katsomassa puolivuotiasta Ebbaa.
Hiukan on tyty kasvanut viime näkemästä
ja alkaa vissiin haista myös tytylle.

Uskotte varmaan, että nämä otokset saatiin ihan ilman ohjausta...
(C) Lotta Kiikeri 
(C) Lotta Kiikeri 
(C) Lotta Kiikeri


2 kommenttia:

  1. Onnittelut ensimmäisestä koirapuistokäynnistä :) Kiitos seurasta ja tsemppiä näyttelyyn! Oli mukavaa nähdä teitä.
    tv. Lotta ja tytöt

    VastaaPoista
  2. Haha kiitos! Ollaan justiin matkalla Poriin, saas nähdä kuin meidän käy!

    VastaaPoista

Riemuitsemme kommenteista. Jätähän omasi.