lauantai 15. kesäkuuta 2013

Vakkavuori valloitettu

Ei tullut vieläkään sitä lupailemaani toko-postausta... Muutama treenivideo olisi tuossa hollilla, mutta ne viimekertaiset pihatreenit, joista mainitsin... no ne meni ihan penkin alle! Hamti ja Noa tulivat meille yökylään, ja piti treenata muun muassa hyppyä. No kun koirat olivat pelmunneet pihalla itsensä ihan läkähdyksiin, eihän siitä treenaamisesta tullut enää yhtään mitään! Parempi onni ensi kerralla, ja katsotaan sitä tokopäivitystä uudestaan ensi viikolla!

Nyt on kuitenkin ihan pakko kertoa, että tultiin juuri Piikkiön ja Paimion rajalta Hevonpään laavulta, ja rasti (blogin) seinään, että Jimikin oli mukana! Ollaankin viimeksi oltu lempparilaavullamme monen monituista kuukautta sitten, ja nyt löysimme silloin hukassa olleen Vakkavuorenkin! Kerrassaan upeat näköalat, jopa niin että tällaista korkeanpaikankammoista alkoi huipulla vähän heikottaa! Koiratkin oli pakko ottaa kiinni, ettei vaan satu vipeltäjille mitään haavereita! (Kuvista iso kiitos mammalle!)


Banneriainesta... harmi että kuvassa on tuo hihna! 

Vakkavuoren valloittaja! 
Ylös on pitkä matka mutta alas vielä pidempi. 
Mammaaa... täält mä tuun! Missä nami? 

Vakkavuorelta palattiin pienen lampipulahduksen jälkeen takaisin laavulle juomaan kahvia ja syömään Doris-keksejä. Mamma keksi Nallelle ja Luumulle puuhaa murentamalla muutaman Muro-keksin laavun huudeille, ja nassukoilla menikin murenia etsiessä tovi. 


Mamman taskussa on aina nami! 
Nallen kanssa kirjoitettiin laavun vieraskirjaan. 
Hyttyskarkotteista huolimatta Luumu on haluttua tavaraa. 
Jimi yritti osua kävyllä mamman kahvimukiin. 
Kaksi reittiä (Viksberg ja Hutanen??) jäi vielä seuraaviksi kerroiksi. 
Hitsi kun Luumulla alkaa näköjään olla ranteessakin ruista! 
Hevonpään laavu on ehdoton lempilaavumme! 
Ei ole mustikat vielä ihan kypsiä... 
Menihän se käpy sinne kahvimukiin.
Pomppasi kyllä pöydän kautta, mutta lasketaan!
Loppuun vielä pari kuvaa Luumun aamupäivän touhuista meidän pihalla. Nallelle on laitettu kirsikkatomaatteja pakkaseen lämpimän kesäpäivän ratoksi, ja pakkohan sitä oli Mumeloisellekin kokeilla. Luumu ei ole ihan niin hulluna kaikkeen vähänkin syötävältä kalskahtavaan, mutta toimi tuo jotenkuten. Tässä videokin.

Jäätiin muuten tänne Piikkiöön nyt yöksi, koska huomenna aamulla on aikainen nousu (ihan mun ja Luumun juttu, selkeesti!), koska Luumun  pitäisi jo kympin jälkeen esiintyä Kotkan Ruusussa! Saas nähdä kuinka meidän käy!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Riemuitsemme kommenteista. Jätähän omasi.