perjantai 1. helmikuuta 2013

LUUMU SYDÄN NANI

Vihdoin! Vihdoin otin hetken aikaa ja sain ladattua blogiin nämä taivaalliset, ihanaiset, tarunhohtoiset, satumaiset, iloiset ja pohdiskelevatkin kuvat lähes yksivuotiaasta talvi-Mumusta - ja kuvat otti kukas muu kuin uskomaton Nani <3 

Finally, finally, I had a moment to upload these heavenly, wonderful, picturesque, fairytale-like, merry and atmospheric photos of 1-year old Winter-Luumu - and these beauties are photographed by who else but phenomenal Nani <3

Will you send me an angel?
Here I am. 

Luumu "vähän" setämiesteli, Nani oli niiiiin iii-ihana etenkin maassa makoillessaan.
Anteeksi. 
There are no words for this! :DDD


One of my favourites.

<3 I'll have this one also on paper.
The second ever picture of Luumu on paper. 
Why is it that only in photos I see what a big boy my little baby already is..?
Pieni mies, iso sielu. 

Awwww. Tämä remuhetki pellolla teki hyvää sekä Luumulle että mun pääkopalleni.
Kyllä se jo kestää. 
Charming. Anybody seen a grey pig rumbling around here? 

Mehän ollaan melkein kuin tilataideteos tässä!
Nähtävillä vain Vanhalinnassa ja etukäteen katseluajan varaamalla ;)

Rakas...
...kulta 
...pieni. 
7 kommenttia:

 1. Ihania kaikki! varsinkin noi viimeiset kolme. :)

  VastaaPoista
 2. Mustakin, aivan ihania. Nani osaa jotenkin vangita sen hetken, vaikka itse kuvaustilanteessa näin "osaamattoman" silmissä sellaista hetkeä ei välttämättä edes ollut :) Kiitos Nani!

  VastaaPoista
 3. Heippa :) ja terveisiä eurajoelta :) kaks iltaa lukenu teidän yhteistä taivalta silmät ristissä, mutta millään ei voi lopettaa ja pakkohan se oli tänään loppuun asti lukea. Hienoa kun jaksat kirjottaa itsellesi, mutta myös meidän muiden iloksi :) nyt nukkumaan mutta enköhän taas huomenna löydä itseni täältä pällistelemästä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ja kiva kuulla että meidän taival kiinnostaa :DD Itsekin täällä silmät lähes ristissä päivittelin juuri Luumun synttäripäivän puuhia. Tai siis ai niin, autoin Luumua päivittämään tällä kertaa ;)

   Poista
 4. Voi ihania kuvia! Mekin ollaan meidän pikku-Loco staffin kanssa menossa Nanille kuvattavaksi, innostuin kun näin näitä ja varasin ajan :)
  Luumulla on aivan ihana neule, ootteko tehneet sen vai ostaneet jostain? En oo löytäny koirille kauheesti neulontaohjeita, ja vielähän tuota kylmää riittää, tuollainen olisi ihana tuolle meidänkin "vilukissalle" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Nani on kuvannut paljon staffeja, ja tuleehan niistä aina aika ilmeikkäitä kuvia <3 Olen itse kutonut tuon harmaan palmikkoneuleen, Luumulla on ollut siitä kaksi pienempääkin mallia ennen kuin kasvoi tällaiseksi möhkäleeksi. Tämä malli sopii hyvin staffin muodoille, mutta koot loppuivat kesken. Tämä harmaa oli vähän sellainen koekappale, kun suurensin itse sen mallin "XL-kokoiseksi". Tämä on siis Novitan jostakin numerosta vuoden 2011 lopusta tai 2012 alusta.

   Novita-lehdessä on ollut tässä parin vuoden sisään aika monta koiranneuletta, niissä on vaan usein harmittavan pienet koot. Nyt kuitenkin tuossa juuri ilmestyneessä kevät-numerossa oli sellainen malli, joka menee taatusti staffillekin. Meinaan sitä kokeilla seuraavaksi :) Luumulla on myös tämä: http://www.garnstudio.com/lang/fi/visoppskrift.php?d_nr=102&d_id=43&lang=fi (tästäkin jouduin itse suurentamaan "L-koon", eikä se istu ihan yhtä hyvin kuin tuo Novitan palmikkoneule). Tuolta Garnstudiosta löytyy muitakin kivoja neuleohjeita koiralle :)

   Poista

Riemuitsemme kommenteista. Jätähän omasi.