maanantai 30. heinäkuuta 2012

Staffien harrastuspäivä

(C) Ulla Hellsten
Lähdettiin lauantaina ajelemaan kohti Helsinkiä, Tuomarinkartanon vinttikoirakeskusta, jossa järjestettiin Staffien harrastuspäivä. On se kyllä ihan hurjan hienoa, että järjestetään vapaampaa, hauskaa yhdessä tekemistä. Tämä oli meille myös hieno tilaisuus tutustua uusiin staffi-ihmisiin, ja tietysti ihan niihin staffeihinkin. Ohjelmassa oli lajiesittelyjä rally-tokosta, taakanvedosta ja viehejuoksusta, mutta kuuman kostean sään takia päätimme skipata esittelyt ja ajoittaa saapumisemme mätsärin alkuun. Ihan hyvin toimi suunnitelmamme, paikan päällä kävimme ilmoittautumassa, ja ehdimme vähän tarkastella paikkoja, kun mätsäri jo alkoikin. Kahden aiemman mätsärikokemuksen turvin minua ei jännittänyt melkein ollenkaan, ja veikkaan että kuuma sää vei Luumustakin liiat vetohalut. Juokseminen sujui taas paljon paremmin! Vastaamme saimme jonkun 10-kuisen punaisen staffin, eikä meillä kyllä (minun eikä Luumun) kehäkäyttäytymisen puolesta ollut mitään jakoa ;) Luumulle mieluinen yllätys oli kuitenkin pieni puruluu, jonka ympärille sininen nauha oli kiedottu. Mahtava idea! 
Sinisten ryhmäarvostelussa Luumu jaksoi seisoa, mutta juokseminen livahti vähän laukaksi. Sijoituttiin kuitenkin kolmanneksi, mikä oli meille suuri yllätys!!! Jihuu, Luumun ekat mätsäripalkinnot, pokaali, ruusuke ja nappulapussi! Luumu saikin kehän päätteeksi palkinnoksi leikkihetken ja kannusta nappulaa. Hyvä fiilis jäi toivottavasti myös Luumulle, itse olin ainakin ihan taivaassa :DDD Reipas, hieno poika!


Luumu kolmas sininen pentu :)
(C) Ulla Hellsten
Kehästä tultiin iloiten!
Ja vielä poseerausta palkintojen kanssa :)
Mätsärin jälkeen kävimme vielä kokeilemassa taakanvetoa. Luumu ei ollut valjaista millänsäkään, mutta ei oikein ymmärtänyt alkuun vetämistä. Jape toimi ensialkuun Luumulle vastuksena, ja mun piti houkutella namilla eteenpäin. Vähän nykivästi Luumu lähti liikkeelle, mutta kärry perässä, lelulla houkuteltuna tuli oikeastaan jo paljon paremmin eteenpäin. Liityin heti kotiin päästyämme Facebookissa FWPA:n Turun porukkaan, taakanvetoa olisi kiva kokeilla uudelleenkin!

Jape ja Luumu odottelevat vesitäydennystä.
(C) Ulla Hellsten
Luumu katselee kaihoisasti agility-kentälle
Tässä harjoitellaan taakanvetoa.
Välillä tuli vähän tenkkapoo.

Reipas taakanvetäjä!
Iso kiitos vielä tapahtuman järjestäneelle Heidille ja muille :) Harrastuspäivässä oli rento ja mukava tunnelma, mätsärikehä ei ollut ollenkaan pelottava. Mieleenpainuvaa päivässä oli myös sinisen Sumo-staffin tapaaminen. Luumu näytti kyllä Sumon rinnalla tirriäiseltä, paljon oli herroilla kokoeroa vielä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Riemuitsemme kommenteista. Jätähän omasi.