perjantai 8. kesäkuuta 2012

Muumuu filmitähtenä

Olimme toukokuun 20. päivä Naniannetten (Nani Härkönen) Kuono & Tassu -kuvauksissa, jossa Nani kuvasi Luumua 1,5 tuntia Katariinanlaakson luontopolulla. Tämä oli meille todella virkistävää tekemistä kennelyskäkarenssin aikaan, ja ihan mieletön päivä se olikin! Nani ei itse kuvauksesta ottanut mitään maksua, vaan vain tilaamistani tuotteista (ei ostopakkoa!). Olin miettinyt jo aiemmin, että haluaisin kuvauttaa Luumun ammattikuvaajalla ennen kuin poika kasvaa ihan isoksi. Nyt siihen tarjoutui mitä täydellisin mahdollisuus! Vähän mua arvelutti kyllä alkuun, että miten Luumu pysyy ikinä missään kuvausasennossa tai ylipäänsä siinä alueella, ilman että siitä pitäisi koko ajan kiinni. Hienosti meni, ja Luumu sai kovasti kehuja muun muassa paikoillaan pysymisestä. Olin kyllä erittäin tyytyväinen kuviin, ja haluan kuvauttaa Muumuun vielä uudelleenkin Nanilla, heti kun poitsu näyttää vähän aikuisemmalta ;) Sitten voisin ajatella miljööksi myös studiota - Luumun velipuoli aiemmasta pentueesta (Rezavoire He's a Star) on kuvattu studiossa, ja kuvat ovat mielettömiä!

Voin suositella ihan kaikille Kuono & Tassu -kuvauksia - sen lisäksi että tuloksena on sydäntäsärkevän kauniita kuvia, päivä on opettavainen ja hauska sekä itselle että koiralle <3 Kiitos, Nani!

In May, Luumu participated in Naniannette's dog photography day. I had wanted to get him photographed when he's still a baby, and this was a perfect opportunity for us. What great photos, an amazing photographer Nani Härkönen, and an adorable model - a perfect day alltogether! Great many thanks for Nani of shooting us that day! I am considering of getting Luumu photographed once again when he's all grown up - maybe in a studio then, like his sibling from previous litter, Rezavoire He's a Star.

Yksi ehdottomista suosikeistani <3


Luumulla sattui juuri noihin aikoihin olemaan eriparikorva-kausi ;)

My ultimate favourite!


Tämä on kans ihana!
Peeni poika
Muumuu katsoo tulevaisuuteen...

Tämä on musta aivan mahtava kuva meistä ;)

Hei älä koskaan ikinä muutu
pysy aina tuollaisena kuin nyt oot

Tomerana tässä


Rankan puolitoistatuntisen session jälkeen pojalla ilme vielä pitää ;)

2 kommenttia:

 1. Aiiivan mahtavia kuvia! <3 Olen uusi lukija täällä, aloitin vanhemmasta uusimpiin:) Meilläkin oma Staffi harkinnassa, ja kohta todennäköisesti hankinnassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja sydämellisesti tervetuloa lukijaksi :D

   Miten sattuikin, että juuri latasin koneelle Nanin uusimpia kuvia Luumusta - otettu nyt elokuussa 2014 meidän tokotreenien yhteydessä!! Katselin nyt kommenttisi myötä uudelleen myös nämä pentukuvat Luumusta. Kuvatekstit "Hei älä koskaan ikinä muutu, pysy aina tuollaisena kuin nyt oot." sai lähes herkistymään. Staffi on ihana rotu, joka vie sydämesi kertalaakista ja lähtemättömästi. Luumu on ollut kaikkea mitä toivoin ja paljon enemmän. Toivon teille oikein mukavaa pennunhan(/r)kinta-aikaa, ja kerrohan kuulumisia myös teidän matkanne varrella.

   Poista

Riemuitsemme kommenteista. Jätähän omasi.