perjantai 29. kesäkuuta 2012

Makeaa mahan täydeltä

Oi hitsi mikä viikko - hyvässä ja pahassa. Tai no onhan se hyvä että on töitä, mutta on ollut toooosi raskasta... ja Luumu on joutunut harjoittelemaan "yksin olemista" alakerrassa, kun mami pakertaa käännöksiä yläkerran työhuoneessa. No jotain positiivista tästäkin on seurannut; poitsu uskaltaa jo kiivetä raput ylös! Lisäksi Muumuli on tajunnut sänkyyn hyppäämisen riemun - aijai! Muitakin kasvukynnyksiä on tapahtunut, nimittäin kaikki kulmahampaat ovat vaihtuneet! En löytänyt niitä onneksi enää korvastani, vaan kaikki irtosivat vähemmän mystisesti. Viimeinen pirulainen kasvoi hetken samaan aikaan rautakulmurin kanssa, mutta ymmärsi onneksi lähteä omin päin. 

Vaikka kalenteri näytti vielä maanantaina hyyyyvin tyhjältä sekä töiden että koiratreffien osalta, kuinkas taas kävikään! Tiistai-iltana seuraksemme metsälenkille saapui Jaana sileäkarvaisen kettuterrierin Rollon kanssa, joka olikin sen verran tiukka setä, että lenkki Rollon osalta jäi vain puolikkaaksi. Uusi yritys saksanseisoja-neitosen Dumlen kanssa, ja tällä daamilla olikin niin paljon virtaa, ettei Luumu edes yrittänyt pysyä perässä :) Muutamia kuvia sain kuitenkin napattua!

Luumun ilmeestä näkee että vähän jännittää..
Dumle olikin kivempi leikkikaveri - kun sen perässä vaan pysyisiTässä hetken aseteltiin kaveruksia nätisti tähän,
mutta tällainen kuva siitä sitten loppujen lopuksi tuli.

Kesä-Muumuu <3
Aamulenkkiseuraksi saatiin Teresa ja Pipsa-tyttö. Pipsa on 2-vuotias terrieri-mix, jota Luumun innokkuus ja taklaustaktiikat vähän jännittivät. 

En ainakaan mene sieltä missä aita (tai risukasa) on matalin
Saatiin heidät sentään samaan kuvaan :)

Tässä kaverukset - ihan vähän vaan heitä tähän asettelimme ;)
(C) Teresa Pakola
Yhtään näitä muita leikkitreffejä väheksymättä nämä seuraavat olivat kyllä ne odotetuimmat. Tai Muumukka tuskin tiesi odottaa yhtään mitään, mutta kieltämättä Yume-vaavelista on kuultu niin paljon, ja nähty niin paljon kuvia, että odotukset olivat todella korkealla! Yume on Heidin 7-viikkoinen akita-tyttö, ja mikä tyttö meitä olikaan vastassa!!! Kuvistakaan ei olisi voinut odottaa näin pientä palleroa. Yumella on myös selkeä oma tahto, mikä teki tutustumisesta Luumuun hyvin helppoa :) Pelkäsin ensin että Luumu tulee tavalliseen tapaansa sata lasissa hartiatekniikalla suoraan päälle, mutta nyt pitää nostaa kyllä pennelille hattua (tai ruokakuppia) - Luumu oli kuin siniverinen herrasmies ikään, antoi tyttöselle tilaa ja osasi varoa. Ja jos tuttavuuden tekeminen alkoi Yumea ahdistaa, se kyllä kuultiin. Räyh. Ihanaa päästä seuraamaan tämän kaunokaisen kasvua!

(Yumeen tutustumisessa Hugolla oli suuri myötävaikutus - Luumun sydämessä on Hugon läsnäollessa tilaa vain yhdelle. IHANA HUGO <3)

Päivän päätähti Yume
Teemustakin löytyi se pehmeä puoli ;)
Ja Luumu näki vain Hugon (+ minut tietysti)
Missä olet ollut nämä viikot, oi elämäni Hugo?
Mulla on ollut sua niin kova ikävä!

Yume tyytyi seuraamaan kahden tomperin leikkejä kauempaa,
ja keksikin sitten ihan omia puuhasteluja
Yume tuntui Luumulle jäävän ratkaisemattomaksi arvoitukseksi,
ja äijä tyytyikin välillä seuraamaan  neitokaisen touhuja kauempaa
No mutta oi Hugo!
Saatiin heidät kaikki sentään samaan kuvaankin
Hugolle pallo on kova juttu, ja Luumu teki kaikkensa pallon saadakseen...
mutta kuinka kävikään..?

Luumu almost 5 months old

Painitaanko vielä vähän, jooko?
Tuntuu että korvat senkun jatkavat vaan kasvamistaan ;)
Söps!
Tuitui
Näiden yhteiskuvien saaminen oli kovan työn takana, koska Yume ei juuri Luumua kiinnostanut.
Tai jos vähän kiinnostikin, tytöllä oli paha sana sanottavanaan, ja Luumu päätti keskittyä Hugon kiusaamiseen.


Räyh!
Mahtava viikko, ja vielä mahtavampi tulossa. Hehkutuksista ja mehutuksista konkretiaan; auto suuntaa sunnuntai-aamuna Padasjoelle Päijänteen rannalle, jossa meitä odottaa luksusmökki kaksine saunoineen, omine rantoineen, grillipaikkoineen, huimine luontopolkuineen... ja Luumulle pakataan ehdottomasti pelastusliivit mukaan, sillä uimakoulu jatkuu joooka päivä ;) Lomalle lähtee myös Nalle (joka taatusti odottaa innolla koko viikkoa touhupetterin kanssa), ja haastetta meille hiukan luo kahden veijarin barf-ruoat. Luumun safkat sentään menevät suht pieneen tilaan, mutta Nalle syö yli kilon päivässä! Yritä siinä sitten pitää jauhelihaa jäässä... 

Luumu ja Nalle vilahtavat muuten Jirka Vierimaan Hihna & Ohitus -päivästä kuvaamassa videopätkässä. Videossa harjoittelen Luumun kanssa oikeaoppista leikkimistä. Ideana oli rauhoittuminen leikin välissä (tämä kaikki liittyi kontaktin ylläpitämiseen).

Lomatunnelmiin ja koulutusmuistoihin on hyvä lopettaa tältä erää, ja laitanpa vielä loppuun kuvan Luumusta minun veljenpoikaani tutustumassa. Vaikka Julius vasta opettelee kävelemään, ja vaikuttaisi itsestäänselvältä staffirakkauden kohteelta, Luumu antaa Jullen jo aika hyvin olla rauhassa. Tästä se lähtee, pienokaiset ovat yhdessä lapsia - taitavat painaakin saman verran! (Luumu on vaan hampaiden kehittymisessä hiukan edellä ;))

Kaksi nappisilmää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Riemuitsemme kommenteista. Jätähän omasi.