perjantai 22. kesäkuuta 2012

Herra Helsingin Herra


Ollaan nyt Teemun loman kunniaksi matkusteltu oikein olan takaa. Tiistaina lähdettiin Helsinkiin Teemun serkun valmistujaisiin - ja koira mukaan tietysti. No ihan juhliin asti Luumun charmi ei tepsinyt, vaan pikkuisen piti jäädä Teemun äidin luo Malminkartanoon harjoittelemaan yksin olemista. Takaisin tullessamme saimme vastaamme yhden haukahduksen, emme revittyjä tyynyjä, pissoja matolla tai muutakaan, mitä juhlissa vähän uumoilimme. Luumuhan on siis ymmärtääkseni staffiksi hyvin siisti tapaus - meillä kotonakaan se ei ole koskaan tuhonnut muuta kuin satunnaisen talouspaperirullan. 

Luumu ihmettelee ilmapatjan täyttämistä
Sitten tutustutaan keittiöön
Hei jee, tällä sängyllä saan olla!Malminkartano näytti meille myös vihreämmän puolensa, kun lähdettiin Jaanan kanssa kävelylle läheiselle puistoalueelle. Luumu näki myös sorsia - JEE!
Reissu oli sinänsä aika raskas meille kaikille. Keskiviikkona vietimme päivän puistoilun lisäksi syöden sushia keksustassa (yök - ensikokemukseni sushista ei ole lasten kuultavaa), ja koomaillessa Teemun äidin ihanalla parvekkeella. Koomaisen olon selitti edellisiltaisten kuohujuomien lisäksi kuume, johon Teemu värkkäsikin mulle ison kupillisen rommikahvia. Johan helpotti! Keskiviikko-iltana lähdimme Malminkartanosta Töölöön Suvin ja Antin luo, ja pikaisten halien jälkeen suuntasimme Hietsuun mattolaiturille piknikille. Kiitos kivasta iltapäivästä Suville ja Antille - eväät olivat mahtavanpuoleiset!
Luumu keksi itselleen tekemistä heittelemällä puruluutaan pisin laituria
- ja me jouduimme sitä tietysti Luumulle noutamaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Riemuitsemme kommenteista. Jätähän omasi.