lauantai 12. toukokuuta 2012

Leikkikoulu ja Ile

Luumulla on alkanut ego vähän kasvaa. Kyllähän se on tiedossa ollut alusta alkaen, että töitä tällaisen vintiön kanssa saa tehdä, ettei jää jalkoihin. Pentukoulussa on meidän ryhmässä yksi reilun vuoden ikäinen rhodesiankoira, joka välillä haukkuu ja murisee. Kaikista niistä pikkuisista Luumu on ollut ainoa, joka on sanonut sille takaisin! Voi käppänää... Ja vaikka Luumu onkin alusta asti haukkunut epäilyttäville vieraille esineille (kaukosäätimelle, tekniikkapallolle... milloin millekin), nyt pojassa on alkanut nostaa päätään pieni VAHTIKOIRA! Varsinkin jos Luumun nukkuessa kuuluu jokin omituinen ääni, äijä on sekunnin murto-osissa ääntä komentamassa. Esimerkiksi kerran Luumu oli umpiunessa sohvalla, ja mun tietokoneesta alkoi kuulua melko hiljaa yksi Emeli Sandén biisi. Hirrrrwwweee räksytys alkoi. "Kuka meille tulee? Mä ainakin haukun sille!" Ja tässä vahtihaukkumisessa ristiriitaista on se, että Luumu ottaa kyllä edelleen avosylin ja avosuinkin vastaan ihan jokaisen meille tulevan ihmisen tai koiran. Hmm... Meille onkin tässä kehittymässä sellainen vahtiva staffi, joka ilmoittaa pusuistaan vissiin etukäteen :D Tässä Luumusta video, jossa joku pahainen ämpäri on ilmestynyt Johannan matolle. Pahuksen ämpäri!

Tähän viikkoon on kuulunut myös monta metsäretkeä. Tässä kuvia yhdeltä, jolla Teemu oli mukana. 

Mihin mami jäi?
Teemu löytyi piilosta puun takaa!
Muumuu vauhdissa!


Tämän viikon leikkikoulussa oli kaksi uutta koiraa, pieni kultainennoutaja ja mopsi! Koirat vähän ihmettelivät mopsia, millainen ilme sillä olikaan! Brassi oli edelleen Luumun mielestä ykkönen, ja pieni lapinporokoira tuli hyvänä kakkosena. 

Meillä oli leikkikoululaisten "vanhempien" kesken vähän juttua, josko nähtäisiin ihan vapaa-ajallakin. Katsotaan nyt saammeko porukkaa kasaan.

Torstaina oltiin Luumun kanssa Halisissa Katin ja Ilen kanssa lenkillä. Vauhtia riitti, ja Luumu pääsikin/joutuikin loppumatkasta sylimatkustajaksi kun väsy iski.

Mikä mukelo!
Mä saan sut ihan just kiinni
Ja roolit vaihtui aika pikaseen :)


Vähän nameja välillä Katilta
Luumun  mielestä on kivaa,
kun edes joku koira joskus jaksaa kattella hänen hölmöilyjään :)
Ja sitten molskahdettiin vähän kuralammikkoon.
Gangsters-elokuvat tähdet tässä esittäytyvät ;)
Tässä näkee kummasta on lenkin jälkeen mehut lähteneet ;) Ihana Ile <3

Koiramaisten treffien lisäksi oli meillä sovittuja tapaamisia tälle viikolle muitakin. Pitäähän sitä jokaisen koiranpennun päästä elämässään käymään tutustumassa yliopistohallintoon, Luumun tapauksessa parin vuoden takaiseen harjoittelupaikkaani, Turun yliopiston Humanistisen tiedekunnan kansliaan. Siellä kuulemma luetaan innokkaasti Luumun kuulumisista, ja pitihän meidän käydä sielläkin näyttäytymässä. Luumua kehuttiin kovin reippaaksi ja sopusuhtaiseksi penneliksi. Kehut Luumu palkitsi sekä pissalla että kakalla. Toivottavasti ensi kerralla ollaan jo sisäsiisteyskasvatuksessa niin pitkällä, ettei tarvitse kantaa talouspaperirullaa ja puhdistusainetta mukana :) Luumu kiittää ja kumartaa, nähdään taas!

Näitä rappuja mami on kulkenut ylös ja alas mooonen monta kertaa...
Tiedekunnan kansliasta mentiin suoraan Kuralan Lemmikkiasemalle, kun sattui olemaan siinä matkan varrella... ja koska ei olla muutamaan viikkoon käyty. Lemmikkiasemasta on tullut kyllä yksi lemppari-eläintarvikeliikkeistäni, siellä on aina jotain häppeningia menossa tai tulossa, tuotevalikoima on laaja ja barf-ruokaakin löytyy moneen makuun. Tänään mukaan tarttui kuitenkin alelaarista panta ja pari hihnaa... niitähän Luumulla ei vielä olekaan tarpeeksi ;) 

Tässä ollaan matkalla Lemmikkiasemalle.
Luumu matkustaa tosi nätisti takapenkillä turvavöissä, väsyneenä saattaa ihan nukahtaakin sinne.
Lemmikkiasemalta tarttuivat mukaan, musta toi papparuutu oli niin nätti!
Ja oli pakko kaivella vähän Luumun  "vaatekaappia".
Nämä "saappaat" pikkuisen tulisi joskus täyttää :)
Tässä tehdään Luumun kanssa vähän töitä, hyvin ergonomisesti :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Riemuitsemme kommenteista. Jätähän omasi.