torstai 24. toukokuuta 2012

Ihana Hugo!!

Katsoin justiin YouTubeen lataamiani videoita Luumusta ja avasin pitkästä aikaa sen ihan ensimmäisen videon, jossa Luumu tutustuu pehmoiseen leikkikaveriinsa, pehmonalleen. No itkemäänhän mä taas rupesin. Luumu on siinä niin pieni! Ja Teemu auttoi asiaa sanomalla, et "ajattele, se ei koskaan tule olemaan niin pieni enää". Voi pieni Luumu, olet pieni vieläkin, mutta siinä videossa olit pallura, peeni-peeni vauvva. En voi kuin neuvoa muita pennunomistajia ottamaan mahdollisimman paljon videoita pennun ollessa pieni ja koko kasvun aikana. Sain itse tämän kallisarvoisen vinkin Luumun tultua juuri taloon, ja vinkkiä olen noudattanut käsi sydämellä, sormi kameran liipaisimella. 

Tänään meillä oli Heidin Hugo-bulldoggi kylässä. Kaverukset sairastivat kennelyskän samaan aikaan, joten pelko viruksen tarttumisesta oli pieni. Lisäksi meillä on kummallakin jo yli viikko oireiden loppumisesta, joten limat vaihtoon ;) Käytiin porukalla ensin metsässä kävelyllä, jossa pojat saivat vapaasti temmeltää. Luumu ei onneksi ulkona ole ihan iholla, joten Hugollakin oli helpompaa. Hetken kuluttua Hugokin sai jutun juuresta kiinni, ja voi sitä menoa! Leikkiminen oli sopivan vastavuoroista, Hugo voisi kyllä vähän enemmän ottaa Luumulta turhat luulot pois, mut :D Kummallakin oli ihan huippukivaa, ja se on tärkeintä. 

Tavattiin Luumun kanssa muutama viikko sitten sattumalta 17-viikkoinen amerikanakitan pentu, ja päästettiin lapset leikkimään, pentuja kun ovat molemmat. Lähdettiin kuitenkin melko haipakkaan pois, koska akitapentu EI OSANNUT LEIKKIÄ! 17-viikkoinen, ja nyt jo huomaa huonon sosiaalistamisen aiheuttamia seurauksia. Leikki ei näiden pentujen välillä ollut ollenkaan vastavuoroista eikä iloista, vaan amerikanakita pyrki koko ajan alistamaan Luumua. Luumukin taisi olla yhtä hämillään kuin minä, ja jälkeenpäin jäi harmittamaan että laitoin Luumun sellaiseen tilanteeseen. Mistä olisi voinut tietää? 17-viikkoinen on kuitenkin vasta pieni vauva! Kamalaa kun ihmiset ottavat tuollaisia rotuja egonboostaamiseksi, voimakkaat rodut nimenomaan tarvitsevat sitä sosiaalistamista!

No paasaukset taas sikseen, ja kuvat kehiin. Ja mitkä kuvat! Tykkään staffien ilmeikkyydestä, ja vauhdikkuuden takia ne ovat yksiä lempikuvattaviani - Hugo ei kyllä ilmeissä yhtään jää staffien varjoon. Ihana Hugo! Hugo saa kesäkuun lopussa pikkusiskon, pienen punaisen akita inu -tytön, nimeltä Rika, josta olemme kaavailleet Luumulle tyttöystävää. Luumulla on vientiä ;)

Hugo on niin kiva!
Sirkustemppuja Hugolle
Hugo löysi kivan mutaojan, Luumu onneksi vaan katselee sivusta.
Hurmaava Hugo
Heidi ja pojat

Nää osaa kummatkin maastoutua ;)
Nyt löytyi vähän isompi keppi
Herra hurmuri
Ketterä kuin kenguru
Mami huutaa!
Luumu osaa vähän jo kunnioittaa Hugon keppiä.Meidän supervahdit vahtivat kattoremppamiesten puuhia.
Saivat muutamat haukutkin.
Hugo tykkäsi repiä pahveja, ja Luumu tietty heti katsomassa mitä toinen tekee.
Hali!
Orava sai kyytiä.

Latasin YouTubeen yhden videonkin kaksikon vetoleikistä. Se löytyy täältä.

Saatiin vihdoin postissa myös ne Peten Koiratarvikkeen tavarat, joista kirjoitin. Ja pakkohan niitä oli kaikkia heti kokeilla :) Luumu poseeraa niin mielellään ;) Siis ei.

Mamin tuleva uimakoululainen
Sadeviitta on vähän iso vielä.
Voi miten hieno uusi pyhäpanta:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Riemuitsemme kommenteista. Jätähän omasi.