keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Export Pedigree, Aurajokiranta ja Junnu


Oijee, Luumun Export Pedigree The Kennel Clubista saapui viimein! Laitoinkin sen samantien menemään eteenpäin Suomen Kennelliitolle. Olen niin iloinen, että ihan sitä varten laitan teille nyt paaaljon kuvia minun ja Luumun tämänpäiväisestä retkestä Turun Aurajokirantaan. Saimme samalla vähän kaupunkiharjoittelua, kun kävimme pyörähtämässä Eerikinkadun ja Uudenmaankadun liikennevaloissa muutamaan otteeseen. Liikennettä ja melua oli paljon, mutta Luumu kulki tosi nätisti. Poika haki toki enemmän kontaktia kuin normioloissa, ja kontaktiahan hän sai. Katsekontaktin lisäksi minusta on tärkeää jutella koiralle. Vaikka minunkin oli joskus muinoin kaivettava jostain se koiralle puhumisen taito, minusta on tärkeää että koira saa tilanteessa kuin tilanteessa, paikassa kuin paikassa selkeät käskyt kuinka toimitaan ja kuuluvat, rohkaisevat kehut niiden ollessa paikallaan. Minua ei kiinnosta mitä ihmiset ajattelevat huudellessani kaupngilla hyvää poikaa, hienosti, mennään tai odota. Kun kerran Luumu selvästi halusi selkeät toimintaohjeet uudessa ympäristössä käyttäytymiseen, miksi ajattelisin mitä muut miettivät huuteluistani :) Ja kun kiittää koiraa hienosta käyttäytymisestä, miksei tekisi sitä samantien kunnolla ja täydestä sydämestä? Ihana Luumu, mami on niiiiin ylllpeä :DDDD 

Ps. Löysin Picasan kuvanmuokkauksen ihmeellisen maailman, joten retusoinneilta ei nyt voi välttyä ;) (Kaikki aiemmin blogiin lataamani kuvat ovat alkuperäisiä, retusoimattomia versioita rajauksia lukuunottamatta.)

Tässä Luumu on katselemassa pihaltamme hiekkatien liikennettä.
Ja aina pitää katsoa kun mami huutaa :)

Luumu löysi sohvan takaa Napsun kissanmintun hajuisen sorsalelun.
Ja voi sitä riemua!

Tässä vielä ne luvatut kuvat Aurajokimaisemista. Turku on kyllä maailman paras kesäkaupunki! Vaikka en ole elämästäni kuin kuusi vuotta asunut Turussa, olen sydämeltäni turkulainen <3

Tämmöisen murun kanssa vietettiin kesäpäivää Turussa.Tulppaani-Muumuu
Tulppaanit ilman Muumuuta

Just check out the Cathedral behind :) We are in historical scenery here. 

Löysin ihania puutaloja ihan Verkahovin perukoilta.
Ja Luumun piti poseerata :)


Iltasella käytiin vielä morjenstamassa Teemun 94-vuotiasta mummua (joka asuu vielä kotona!), ja mummu tykkäsi Luumusta kovasti. Luumu sai nähdä rollaattorin, ja mummulta sai hyvää hevosmakkaraa sekä Oltermannia. Mummun luota menimme Teemun isän Arin luo, ja siellä asuu myös nymfipapukaija Junnu. Junnu on yleensä papukaijojen tapaan king of the hill, mutta nyt kyllä Luumu vei pomottamisessa voiton. 

Junnu on tottunut olemaan paikan pomo, mutta kuinka kävikään...
Luumusta Junnun kakka oli kivaa.
Luumu pääsi Arin sylissä tutkimaan Junnua vähän lähempää.
Junnu uskaltautui muutaman kerran lattialle asti, mutta sai sitten äkkilähdön takaisin korkeuksiin.

Luumu ei oikein tiedä miten päin olisi katsellessaan Junnun touhuja. 
Valpas lintukoirani
Luumu tekee kaikenlaisia sirkustemppuja, että saisi Junnun kiinni.
Ei vaan onnistu.

Junnu on niin kiva.
Teemun harkkojen aikana oltiin kävelemässä Liedon pururadalla.

Loppuun vielä video Luumun hölmöilystä. Tyyppi kuljettaa naudan ydinluun palaa kuin rakkainta aarrettaan ympäri kämppää ja piilottelee sitä milloin mihinkin. Tässä pätkässä Luumu jemmaa sen häkkiinsä, ja ihan pari minuuttia myöhemmin unohtaa mihin sen piilotti. Koirat todella elävät hetkessä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Riemuitsemme kommenteista. Jätähän omasi.