maanantai 19. maaliskuuta 2012

Rezavoire's King of Helsinki

Nyt se on sitten viimein tehty, Luumu on valittu <3 Lauantai meni alkupäivästä suht nopsaan, kun oli töitä ja kaikenlaista remppahommaa, mut sitten viisareiden lähestyessä neljää/viittä... tähän sopii se vanha krapulavertauskuva - ensin pelkäsin kuolevani, sitten pelkäsin etten kuolekaan. Niin paljon jännitti! 

Olin alunperin katsellut appelsiinipoikaa sillä silmällä, mutta vaikka appelsiinipoika oli jo viety ennen kuin itse pääsin valitsemaan, ei kyllä yhtään jäänyt harmittamaan. Katsottiin Teemun kanssa yhdessä (JOO-O!) kasvattajan YouTubeen lataamaa videota, ja siinä vaiheessa kun se valinta omassa päässä varmistui - itkemäänhän mä rupesin. Valittiin Luumu sen perusteella kumpi näytti reippaammalta, koska rakenteellisia eroja näissä kahdessa ei ollut. Molemmat oli kyllä siinä takapihan vesitihkussa aika reppanan oloisia, pojat oli varmaan ekaa kertaa ulkona :) Hedelmäveljeksistä Luumu on siis omenapoika. Ja iso kiitos kaikille videolinkkiä Facebookissa kommentoimaan ehtineille. Luumu on julkkis jo Suomeen saapuessaan!

Ja Luumun rekisteröintipaperitkin ovat nyt valmiit. Luumu on rekisteröity British Kennel Clubiin nimellä Rezavoire's King of Helsinki. Aluksi nimi tuntui vähän kornilta, mutta nyt siihen on tottunut, ja korni on kyllä ihan meidän juttu. Päättivät sitten lähettää Briteistä yhden kuninkaallisensa meille Suomeen :D

Viime hetkiä viedään. Vähän pitäisi vielä työjuttuihin keskittyä ja hoidella suhteita verottajaankin päin ennen kuin pääsee kunnolla "lomatunnelmiin". En kyllä tiedä millaisia lomatunnelmia tässä oikein odottaisi, kun mä oon tunnetusti aika kova stressaamaan. Viime yönä sain nukutuksi, kun olin niiiiin hurjan väsynyt. Tulihan niitä unettomia öitä jo sitä ennen vietettyäkin nelisen kappaletta. Ja vielä viikko ennen Luumun tapaamista!  


Lopuksi vielä Napsun tunnelmia Luumun pentupedissä :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Riemuitsemme kommenteista. Jätähän omasi.