sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Koirahierontapäivä 3.3.

Vietimme eilen hauskan ja hyödyllisen koirahierontapäivän Varsinais-Suomen kennelpiirin tiloissa. Olin pyytänyt Piipa Takalaa RentoWuhista pitämään hierontaluennon ja opastamaan meitä hieronnassa. Koirakoita oli yhteensä 11, joten menoa ja meininkiä piisasi. Alkusählingin jälkeen kaikki käyttäytyivät kuitenkin oikein mallikkaasti :D Minulla oli hierontalainassa Tarun herttainen Orville, ja luulen että päivä oli jännittävä meille kummallekin. Orvillella oli paljon asiaa kerrottavanaan - olihan paikalla niiiiin paljon uusia kamuja ;)

Hierontapäivän anti oli varmaan erilainen koirakosta riippuen. Meillä päivä meni lähinnä rauhoittumisen harjoittelemiseen, mutta mahtui siihen muutama erittäin hieno hetkikin, jolloin pikkuisen simmut painuivat melkein kiinni asti <3 Oli mielenkiintoista päästä roplaamaan taas vähän erilaista staffia, ja tuntuukin että olen tässä viikon sisällä oppinut niin paljon uutta staffien rakenteesta. Suurkiitokset vielä Tarulle herra O:n lainasta!!

Tälle kurssille olisi ollut kyllä paljon tulijoita, ja ajattelinkin järjestää samanmoisen loppukesästä/ alkusyksystä uudelleen. Pääsen sitten harjoittelemaan Luumunkin kanssa hierontaotteita ja venytyksiä - tai ainakin sitä rauhoittumista ja yhdessä tekemistä. 

Orville Piipan käsittelyssä.
Mallikoiraksi herra O oli vähän turhan  innokas, mutta tässä meni vielä oikein mallikkaasti :)
Nalle ja Orville rentoutuvat käsittelyyn :)
Ihana muru <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Riemuitsemme kommenteista. Jätähän omasi.