keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Flights booked!

Nyt se on menoa se! Kävin eilen varaamassa meille lennot LUUMUNhakumatkaa varten. Menen siis äitini kanssa, ja piipahdamme ensin Berliinissä neljän päivän kaupunkilomalla ennen Lontooseen lentämistä. Pitäähän sitä nyt mennä vielä kun pääsee, kohta on sellainen kasvatusurakka edessä ettei mihinkään pääse, tai vaikka pääsisi, niin ei raaski jättää vauvaa hoitoon ;) Matkaan lähdetään torstaina 22.3. ja Lontooseen lennetään Berliinistä aamukoneella maanantaina 26.3. Meillä on siinä hyvin aikaa pysähtyä vielä pakolliset Big Benit sun muut (äitin vaatimuksesta ;)) ennen kuin päästään Ilfordiin asti. En kyllä tiedä miten mahtaa itsellä hermo kestää pällistellä jotain varmaan neljään kertaan nähtyjä historiallisia rakennuksia ;)

Kasvattajani hoitaa asiat kuntoon puolestani (sirun, passin, export pedigreen ja ekinokokkoosihoidon), joten sen puolesta ei tarvitse onneksi enää stressata. Meinasi kyllä matkatoimistossa mennä useampikin herne nenään, koska monen kuukauden lentoyhtiötutkimukseni jälkeenkään kaikki ei mennytkään ihan niin kuin Strömsössä. Tutkimuksistani huolimatta Finnair on näemmä ainoa lentoyhtiö koko satojen yhtiöiden kavalkadista, joka suostuu kuljettamaan pieneläimiä Briteistä/Irlannista matkustamossa. Finnairillakin ainoastaan Lontoosta ja Manchesterista. Varmaan jotain suu- ja sorkkatautiajan hysteriaa vielä... Onhan se tietysti ihan hienoa tulla Finnairilla, mutta hintaan matkalle toki tuli sellainen kiva "Suomi-lisä". Eikä nyt sitten raaskittu tulla edes suoraan Turkuun, vaan pitää Helsingistä sitten vielä raahautua bussilla kotiin. Keskellä yötä. How nice.

No pääasia on että saatiin lennot sopimaan sekä omiin, äitin että kasvattajan aikatauluihin. NYT SE LUUMU IHAN OIKEESTI TULEE! Hakupäivänä Luumulla on ikää seitsemän viikkoa ja rapiat päälle. Matkatoimistossa täti ihmetteli, että mitenköhän se sitten tottuu tähän suomen kieleen se pentu. Niinpä. Olisikohan aihetta puhua sille aluksi englantia? :O

Täällä yritetään nyt ihan hikipäässä saada remonttia edes jonkinasteisesti valmiiksi. Putkimies on rampannut koko viikon, ja sen jälkeen yläkerran raput menevät toisenkertaiseen maalaukseen (lue: minä maalaan ne toiseen kertaan...). Ikeasta pitää vielä muistaa hakea se pentuportti, ja pitää muistaa ottaa vakuutus ja soittaa eläinlääkärille ja hankkia ruokintaohjeita ja ja ja...

Olen tässä ehtinyt kuitenkin viettää hyvin staffimaisia päiviä kaiken ohessa. Eilen oltiin Brun kanssa pitkällä pakkaslenkillä - on se vaan niin hieno koira ettei mitään rajaa! Sitten iltasella oltiin Hamtin kanssa tutustumassa Katin kahteen iloiseen vesseliin, ja staffi-haleilta ei voinut välttyä <3 Ilmoittauduin lisäksi Brutuksen kanssa temppu-aktivointikurssille, jossa opetellaan muun muassa klikkerin käyttöä ja harjoitellaan muitakin kontaktiharjoituksia. Ennen kaikkea kurssi varmaan syventää mun ja Brutuksen suhdetta, ja veikkaan että kokeneena harrastuskoirana Brutukselle kurssi on ehkä enemmän kivaa ajanvietettä, kun mulle taas ensimmäinen kosketus koiran kanssa harrastamiseen (siis toki kivaa ajanvietettä mullekin, Brutukselle ehkä tutumpaa touhua kuitenkin). 

Tällaista tänne. Sain kasvattajala uuden kuvan, ja itku pääsi taas :) Lupaan latailla niitä tänne kun saan kysyttyä luvan niiden julkaisemiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Riemuitsemme kommenteista. Jätähän omasi.