maanantai 9. tammikuuta 2012

It's a new dawn, it's a new dog, and I'm feeling good

En ole mikään erityinen Michael Bublen fani, mutta tämän laulun sanoja pystyi muokkaamaan juuri tilanteeseeni sopivalla tavalla. Hermot ovat kireällä kuin viulunkielet, kissa saa toimia paijauksen kohteena joskus kenties vastoin tahtoaan ja päivät kuluvat hitaaaaasti. Voi tätä katkeransuloista odottelua...

Marge on käynyt ultraäänitutkimuksessa, ja pentueen arvioitu koko on viisi pallukkaa. Laskettu aika siirtyi jostain syystä pari viikkoa myöhemmäksi, joten en pääse vielä tuskistani kuin vasta 2. helmikuuta tienoilla. Kasvattaja valoi minuun kuitenkin lisäuskoa kertomalla Margen kummastakin aiemmasta pentueesta syntyneen 9 vipeltäjää. Hän toivoi myös nyt asiakkailleen valinnanvaraa... minä toivoisin vain sitä yhtä - elämäni Luumua.

Olen tutkinut tulevan pikku-Luumun sukulaisia silloin, kun työnteko on tuntunut tylsältä (eli melko usein...). Luumun isä on kunnostautunut haluttuna stud dogina Britanniassa, katso video YouTubesta. The Blue Gentleman "George" löytyy myös SBT Pedigreestä. Luumun siskopuoli Rezavoire Silver Blue Lady "Silvy" löytyy myös YouTubesta ja SBT Pedigreestä. Luumun velipuoli Rezavoire He's a Star "Kono" niittää mainetta Latviassa, ja on saavuttanut jo LV & EST & BALT junior championin tittelin. Samasta pentueesta on lähtöisin myös Rezavoire's Azure Prince "Baloo". Ja lopuksi vielä Luumun äitimuori, Rezavoire Kenocto Liberty Blue "Marge" SBT Pedigreessä. Kyllä sukutausta on hieno, unohtamatta Luumun uskomatonta isoisää, Valglo Singin' the Bluesia.

Tietokonetyöskentelyn lisäksi olen hoitanut koirakuumetta juoksentelemassa kaikenlaisten karvaturrien kanssa metsissä. Viimeisimmistä retkistä mainittakoon luminen aamukävely 7.1. Piikkiössä Nalle-bernin ja veljeni Japen kanssa. Nalle nauttii lumesta ja sen kyllä huomaa ;)
Ihana Nalle <3

Eilen 8.1. oltiin Hamtin ja "hoitostaffini" Brutuksen kanssa neljän tunnin reippailulla 15 asteen pakkasessa. Kylmyys ei menoa haitannut, ja oli kiva pysähtyä piknikille lumen keskelle. Ennen kaikkea oli hauska leikkiä ajatuksella, että muutaman kuukauden päästä meillä on sitten pikkuruinen Plumsterikin mukana ;)


Lumi-Brutus
Vauhtia riittää :)
Ainiin, ja Brutus ja Luumu ovat myös toisilleen kaukaista sukua. Viidennessä polvessa taaksepäin löytyy jopa kaksi yhteistä esi-isää: Vanoric Voo Doo ja Bowtman's Dirty Harry. Niin se on vaan pieni se staffinkin maailma.

2 kommenttia:

  1. Apua, tää blogi ei ehkä tee hyvää! Mä sain sunnuntaina viestin, että "meidän nartun" juoksu on alkanut, ja pentua olisi mahdollista odotella kotiin toukokuun ensimmäisellä viikolla... Hui :)

    On vaan inhottava tilanne, kun mun vanhemmat on nyt asettuneet täysin vastahankaan tän koiran hankinnan kanssa. Niinkuin se nyt heille varsinaisesti edes kuuluisi millään lailla, kun en ole viiteen vuoteen kotona asunut enkä odota heidän koiran kuluja maksavan... Noh, kai se sydän sulaa viimeistään pennun nähdessä :)

    VastaaPoista
  2. Koirakuume ei hoitamalla laske :) Tiedän tunteen, kun vastustusta tulee suunnalta jos toiselta. Koira-ajatuksen läpi saaminen meillä kotona on ollut ehkä elämäni vaikein asia, mutta lopulta lupa tuli, ja asutaan sentään saman katon alla :) Joten teet rohkeasti vaan omat päätökset, ja mitä enemmän sitä hankintaa joutuu muille perustelemaan, sitä varmemmaksi se valinta omassa mielessä muodostuu. Tsemppiä!

    VastaaPoista

Riemuitsemme kommenteista. Jätähän omasi.